Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva av glas

 

Mitt hjärtas glas, går så lätt i kras
men du, här i dina händer
lägger jag mitt hjärta
fyllt av liv och smärta
så nu, när jag är där vart du vänder
ber jag skyggt
vårda det tryggt
för vet väl
att där i
så ryms min själ




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-18 19:50



Bookmark and Share


  Anna*
Så viktigt det är att vi tar varsamma steg in i varandras hjärtan. =0)
2011-04-19

  ia VIP
innerliga sköra vackra ord
naket ärligt
viljan att vilja visa

ord som binder samman
en osynlig länk

en vacker gåva
2011-04-19

  Ninananonia VIP
Vackert hjärta av glas :)
2011-04-18

  sockerspöket
Ett sådant hjärta måste nog skimra som det vackraste spektrum med livets alla färger i kärleksglans
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson