Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelse

Det vi med säkerhet vet leder till något bra,
är ofta vad vi väljer att ignorera.




Fri vers av LittleEm
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 23:35



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Visa ord!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm