Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till våren


solens strålar kallar mig
din stående inbjudan
när stigen med sina gröna kulisser
följer mina steg

barnens lek blandas med
fåglarnas kvitter
genom lövtäcket glimmar
verkligheten skir

jag kisar mot livet som
värmer oss som inte längre
är rädda att bländas av
ditt vackra leende

du håller min hand

 




Fri vers av SoSk
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-19 12:38



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert och vilsamt i solens sken =0)
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

SoSk