Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är..

du är solen för min dag
du är månen som lyser för mig
du är min syddesängel som vakar över mig
du är min snuttefilt som jag tar med mig
skulle aldrig kunna le utan dig




Fri vers (Fri form) av rumpnisse<3
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-04-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3