Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot om natten


Där i ljusets grumliga återsken
tätt tryckt mot rutan
bankar han hårt minnets nävar mot sina tinningar
med hopp att lösgöra sig sin sorg
vilken ändå ingen riktigt vågat beröra
förmodligen av viljan
att egentligen inte vilja höra
och där
tätt tryckt mot rutan
andas han tungt ut sin ångest
med hopp att få glömma sig själv
om så
bara för en kväll




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-20 18:07



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Stark och smärtsamm
Gillar!
2011-04-20

  miljas
"bankar han hårt minnets nävar mot sina tinningar", genialiskt gestaltat... Och du ska tala om berättarton, här ligger jag i lä! ;)

Och sen de smakfullt insatta rimmen, så det blir ännu mer till ren poesi, av något så mörkt och mänskligt.
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson