Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöshetens sjö

 

Där över den nattsvarta ytan
i Tidlöshetens sjö
vilar ett tindrande nätverk
av stumt sjungande stjärnor
medan jag i mina händer
håller en älvas
sista skri




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 523 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-20 20:14



Bookmark and Share


  Jannike
Så underbart fångande skrivet att jag får gåshud
2011-04-21

  Emme VIP
Smärtsam men vacker...
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson