Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*kinky stuff*




Natt på Blåkulla

Parkerar kvasten vid eken, ser eldens lågor
Runt omkring brasan går dansen i vågor
Rättar till klänningen, kanske var lite kort
men ikväll ska häxorna slå på stort

Det var satan vad satan var snygg ikväll
Stiger in för att med en riktig skräll
charma brallorna av honom, det går så bra
Jag vet ju precis vad det är jag vill ha

Vinkar med pekfingret, ler lite styggt
smiter iväg tillsammans, så jävla snyggt
de andra kan dansa allt vad där går
själv kör jag fingrarna genom satans hår..

När gryningen kommer tystnaden sig sänker
trötthet och lycka i ögonen blänker
här och var syns det häxor försvinna
fast elden där borta ännu tycks brinna

Ger satan en smekning på kinden så varm
lyfter så undan hans starka arm
samlar ihop klänning, kvast och det jag behöver
sedan far jag åter söderöver..




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-21 08:37



Bookmark and Share


  Knickedick
vem vill inte älska som satan
2011-05-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
låt häxblodet i era vener pumpa runt var och varje dag, Y make me kåt:)
2011-04-26

    ej medlem längre
Suverän kvinnoerotik.Tänder på denna.Skitsnyggt!!!!!
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou