Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattviolens skrik

Nattviolen tystnar
vinden ven i mitten av en dröm,

om guldflickans tårar då ljuset skriker oss fria,
älskar inatt,

som sången i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-21 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig mustig som en iskall öl i solen.
2011-04-24

  poetryGirl
nattvioler...
2011-04-22

  anits VIP
Vackert
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth