Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livgivande finger

ett mjukt kittligt finger
obemärkt smiter det förbi
så jag först det märker
då det petar liv
i mitt hjärtas glöd




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-22 09:42



Bookmark and Share


  sockerspöket
Vet du, denna var bara så underbar - så hoppfull och söt.
2011-04-22

  miljas
Så stiligt att du väljer "petar" istället för nåt mer banalt, som t.ex. "väcker"... Nu blir hjärtats glöd i mina ögon verkligen glödande kol som flämtar till, jag hör ljudet av en sprakande brasa.

Så få ord som framkallar en så tydlig bild. Magi!
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson