Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i gryningen

på en kulle skymd av gryningsdimman
vandrar jag nästan rakt in i henne
då hon sitter där, fullkomligt stilla
med sin bärnstensgula blick

då våra ögon möts
tycks hon tränga rakt in i min själ
för att granska varje hörn

inte en muskel hon rör
då jag sakta sväljer, fattar mod
tar små steg närmare
denna gracilt vackra, stolta varelse

stunden kröns till lycka
då jag för min hand
genom hennes mjuka hår
och i ett trollslag vet jag nu
det hon redan visste

jag har blivit
hennes




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-24 13:48



Bookmark and Share


  annso.fie
Underbart vackert målande.. du är otroligt bra på att skriva
2011-04-25

  sockerspöket
Oj, så underbart! Vackert målar du upp en scen i mitt inre med dina ord och det kommer en smygande värme när man läser.

Så fint
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson