Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrar

din hand känns som en fjäder när den vandrar över min rygg
går sakta ifrån ryggen landar lika mjuk på min kind
din läppar är siden lena när dom möter min panna
du ser mig djup in i ögon och ler
din varma andedräkt viskar dom vackraste orden i mitt öra




Fri vers (Fri form) av rumpnisse<3
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-04-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rumpnisse<3