Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all sin enkelhet

Inte svårare än att mitt hjärta finns här
för dig, som ser mig som jag är
skrev jag enkelt, på mitt plakat
då jag ensam stod där
på kärlekens stora torg




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-24 16:46



Bookmark and Share


  Havre
Det svåra är att våga ställa sig på kärlekens torg.
Jättefint.
2011-04-26

  Blåbäret
att vara så utlämnad och modig är inte så enkelt i denna värld
2011-04-26

  sockerspöket
Du har en sådan fantastisk förmåga att fånga upp en känsla och med ord måla upp den till en bild! Helt otroligt fint!
2011-04-26

  Lilla My* VIP
Jamen, den här är ju bara så kalasbra!!
Svårare än så borde det inte vara!!
2011-04-25

  HQ
Mod, så mycket mod bakom orden.
Mod att våga säga som det är.
Mod att våga uttrycka sin kärlek.
Mod att våga älska.
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson