Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärteborgen

Sitter stillsamt lutad
mot dina portar
vinkar glatt nekande
till alla passerande
allt i tålmodig väntan
på att du ska våga
öppna upp
för mig




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-25 20:23



Bookmark and Share


  Cefsere Bardiqi Domi
Helt sagolikt fantastisk dikt!
Mvh/Cefsere
2011-05-09

  Junitvillingen
En så vemodsvacker dikt om innerlig, djup längtan...berörs inom!
2011-05-03

    Valdy
Så härlig och fin.
2011-04-26

  Blåbäret
gillar så det tålmodiga och säkra i vilan som väntar här
tilltalar med sitt fokus och mål
2011-04-26

  sockerspöket
Modigt att veta att du står först i kön utanför dessa portar till det innersta. Vackert diktat!
2011-04-26

  ia VIP
när hjärtat vet
vem som har nyckeln
till den inre dörren
finns ingen anledning
att öppna dörren
för någon annan
förhoppning
längtan
önskan
om att just Hon ska dyka upp

en inre stark längtan
som bygger upp
styrkan att finna ett vi
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson