Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig aldrig

Jag är ensam
jag kämpar för att ta mig vidare
allt som händer är att jag misslyckas
det är bara motgångar i mitt liv
jag försöker att kämpa
jag tänker aldrig ge upp
stanna vid min sida
jag behöver er
överge mig inte
det är nu jag behöver er som mest
lämna mig aldrig för jag lämnar aldrig er





Fri vers av Kristina Berg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord är starka o minner om att släppa taget..
Just let go...
"Lämna mig aldrig"
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg