Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O

mamma, min lilla mamma


jag kryper upp i din livmoder igen
så får du andas åt mig


mamma, andas åt mig
mamma, andas på mig skapa liv igen
sådär som du gjorde för 18 år sedan


låt mig bara få sova, vaggas,
sjung för mig därinne
så kläm ut mig när jag börjar banka på väggarna
när de har röntgat och bekräftat existensen av mig, en



hel människa



Jag föddes i dig mamma, i vattnet, i vassen
sedan dess har jag varit på villovägar
längtar hem














jag längtar hem så












Fri vers av Minablåavener
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ibland känner man som du gör här i denna dikt som är bra
helt igenom.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Minablåavener
Minablåavener