Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ola Weise

God jul
alla kära poeter
som skriver rakt utifrån hjärtat
eller lindar in det i bokstavshemligheter

God jul önskar jag er alla
låt det tindra i ögon
och glädjetårar falla

God jul
till er alla




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-12-23 12:37



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
god Jul, god jul
Det är inte snön som faller
Det är ett stilla regn.
2005-12-24

  Smultris
God Jul tebax till dig, mannen ;-)
2005-12-23

  Missi VIP
god jul på dig ola! åå vad ja blir glad av alla juldikter...!
den bästa tiden på poeter.se om jag får tycka till.
inget kan dämpa jullyckan för mig!
eller kanske min förkylning kan det..
2005-12-23

    Veronica Eriksson Blok
tack, du har gett mig ett uns av julstämning, trodde hoppet var ute, but Ola Weise saved my christmas:)

Merry Very Christmas!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan