Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnesvalsen

Staden åt mig levande
men resterna finns kvar

I den dämpande betongen
susar stilla mina andetag
små spretiga ryck av dödsförakt

Ett törstande skal
en kvarlämnad tomhet
en långsam vals med vansinnet.




Fri vers av Cissmoll
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll