Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Genom livslusten for jag med avdomnade andetag.

Livet det var som en blå himmel av vackra fåglar
och ängen som representerade min själ var
som ängar av blommor i detalj.

Natten och den stjärnklara himlen var som en
dagdröm i en tråkig skola av missöden.

Genom natten jag gick och
tvärdjup jag blev.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-04-29 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren