Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosette

Mina andetag speglar sig i
vattenytan och jag faller djupt.

Drunknar för en stund tills jag för
mitt huvud upp över ytan,

till liv där kvinnan står frodig och lustig i sin
skira klänning av berörande andetag.

Hon smeker mitt sinnes behag
och jag tar hennes hand i en yvig dans.

Faller för hennes ljuva blick om natten.

Dagens gryning som hennes sinnen
och jag en blick, ett ögonblick av livfulla;
färger i hennes naturligt lockiga hår
med små rosetter av liv.

Hon ett djup och jag hennes
bråddjupa leende.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-29 08:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Underbart poetat med inslag av sensualism. Jättegillar:-)
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren