Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belevenheten

Som i en paradisisk vindstöt mötte;
jag dig med ett vackert namn.

Dig känner jag lika lite som
jag känner vindilen.

Dagen bräcker och livet spirar som ilen.

De alla vackra fröer den bär med sig är som
honungsdagg som spränger livskraftens pansar.

Dagens söta doft är din;

Ty du är Marianna och livet är
du denna praktfulla dagen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren