Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidig

Jag såg en skalbagge av liv med
guldbelagda vingar av inre rikedom.

Jag såg vingar små under livshård pansar…

… jag såg det vackra bakom all prakt och fägring;
jag såg en skalbagge av livfullhet.

Jag såg det jag ser hos allt liv.
Det ljuva och naturliga;
det bortom rikedom.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 09:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Denna är fin!!!!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren