Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ä N T L I G E N V Å R

Snön försvunnen

nu vid brunnen

under Rävbergsklacken

myror där i backen

reparera stacken.

 Våren återfunnen

 

Och innerst i en flad

flyter dyblad

i från förra året

och vid björnbärssnåret

man på håret

skönjer blåsippsblad.

 

Till söderbacken går min kosa

där ett hav av Anemone Nemorosa

just slagit ut i blom.

Ett underbart biom

däri som

det en glädje är att strosa.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 16:27

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson