Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän. ta hand om dig. låten är halvfärdig. ska på sång med texten jag skrivit här. LYSSNA PÅ LÅTEN. Jag lovar att ni vill.


ego-hospitalet

De tror att det är en filosofi
en ultimat
livsstrategi

när de går på kol
för att nå sitt mål

långsamt öppnar han
sina
pyramidögon
solen som sträcker ut sin hand
är för honom en mun full av sand

och vi försöker hjälpa
inte där för att stjälpa

men han har en vision
han tror att han tar sin första lektion
i vad han
kallar

livets skola



han säger
livet är en kamp
livet är en bitch

jag säger
livet är en resa
livet är ett val

livet är ett val





somliga
de går
iväg




Fri vers av Amina
Läst 488 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-29 18:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det här var riktigt bra!
Spännande

Gillar din radbrytning :)
2011-05-07

  Bibbi VIP
Gillar det här.
2011-05-07

  Anna Liljestrand
Jag säger som Dansken..ÄJJJ faan va bra!!!
2011-05-05

  papperstrumpeten
gillar slutet otroligt mycket, jag kan inte vänta tills låten är klar! vill höra.
2011-04-29

  Maria Thunholm
Du beskriver livet här, sà bra skrivet!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Amina
Amina