Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Släpp fångarna loss, det är vår' har fått en helt ny innebörd.


Analys av pollenallergi. Grad: 4/5

På vårsommaren gråter mina ögon i sömnen. Tårarna torkar och klibbar ihop ögonfransarna till galler av klägg. Mina ögon vaknar till ett fängslat tillstånd som man kan kalla, desorientering. Ungefär som vanlig skolorientering, men i en säng. Det blir till en sport och jag viftar med händerna på måfå. Utgår ifrån kudden och tar mig vidare upp mot näsbenet. När jag är framme sliter jag loss kedjorna och lämnar efter mig en stämpel. I detta fallet, små rivsår på övre delen av näsan.




Fri vers av Amina
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-05 13:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Skrattar.
Ja, känns igen.
Vad kan mer sägas?
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Amina
Amina