Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impro 03:47

jag vill inte

diagnostiseras
som en inkompetent man
en inkonsekvent kvinna
ett add till bh

de tror att rasen vi föds till inte duger till annat än spartanska lekar

pling
pling
plingeling

hur mycket?
av vad?

ansikten som stämplar om sig själva till spegelansikten
till antikrist
till antiklimax
till antifeminism


amen då va asså
jag ville ju inget illa

jag är en utomjording, för stor för min egna kropp
bygger ut
kanske med en till person blir det tillräckligt
någon som bryr sig
om den odiagnostisterade ungdomen

nej just det

den vi just klev ur
vi?
mm

De stampar hårdare med stövlar i golvt som vi lägger ur luren
klipper håret
stoppar håret i påsar och lägger i byrålådan

sträck ut
sträck rätt

rör frälsning




Fri vers av Amina
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amina
Amina