Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safa Park, Dubai 2011-04-30




Oasen

Bland business, betong och bilar
Finns en oas av grönt lugn

Lägg din filt i gräset,
Lyss till fåglarna
(och vattenfallet, som egentligen är ännu en fontän)

Parken må vara anlagd av manshand,
men växtkraften, fåglarna och maskarna
är där med Guds vilja.

Dit reste jag för att jaga:
-intryck
-lugn
-mig själv
Och själen laga




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 09:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt med omväxlingarna och pausarna i livet.
2011-05-06

  Ninananonia VIP
Oaser! :)

Lagar själar!
2011-05-03

  that guy
mycket härlig text:) tack!
2011-05-01

    ADI Nehlin
låter härligt..gäller att hitta dom små oaserna som ger lugn
2011-05-01

    ej medlem längre
Hoppas att jakten blev lyckad!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)