Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDAN REGNET FÖLL

Ett stilla regn över min kind
och du ser ej mina tårar

Men inget regn
kan skölja bort min smärta
och de
som gjort mej sårad

När så regnet slutat
och jag lyfter min blick

Du ser i den en främling

Varför.......
är du då förvånad

Et stilla regn
som tog min längtan
och trånad




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 18:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
En renade och frigörande text med tårar från himlen och hjärtat!!
2011-09-05

  Elwania
vacker och sensitiv
2011-05-04

  Anna*
Känns som de stilla tårar som faller sedan vi gett upp. Snyggt!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP