Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAGGA VAGGA

 Vagga vagga dej till ro som trädet
Gunga gunga känn dej ett med vinden
Känn den leker smeker ömt din kropp
Särskilt ömt den smeker kinden
Slut ditt öga , hör på suset
suset ifrån trädets topp
Blunda vakna, känn på undre
den ro  som hittade din kropp

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-30 13:40



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Fint!
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP