Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir kvar i dig

Jag blir kvar i dig
länge orörlig
min kropp utsträckt
en bro mellan
längtan och saknad.

Jag blir kvar
efter
jag lämnat.




Fri vers av a.g. andersson
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-01 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

a.g. andersson
a.g. andersson