Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murar

Vi slår oss blodiga mot murarna vi byggt.
En levande graffiti som berättar om oss.

Bakom murarna sover barnen med öppna ögon,
ögon som genomsöker natthimlen efter stjärnbilden Muren.

Utanför brinner solen utan ände. Murens skuggbroder: utkast till ontologi.

Osedda händer hänger spöken att torka i vinden.
Vatten och sten i förvildning.




Fri vers av a.g. andersson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a.g. andersson
a.g. andersson