Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar om hon älskar mig

Nu för tiden är jag bara längtan
till Asheville, North Carolina.
Andra gången hon skrev
föklarade hon att äktenskap är en lögn
hon vägrar tro på.
"Men det är klart behöver du
nån gång ett green card
så kan jag väl göra ett undantag."
Jag behöver inget green card.
Kärlek däremot är en helt annan sak.




Fri vers av a.g. andersson
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a.g. andersson
a.g. andersson