Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitterglas


Där i dina innerligt trygga vingar
vilka du mjukt svept runtom mig
ständigt med din blick
fäst in i min
viskade vi ut själavintern
och lyckligt fick jag följa dig in i djupet
genom det gröna glitterglas
med vilka du skådar mig
och världen





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 639 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-02 07:24



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Oändligt mjukt och fint
varmt och gott
skönaste skönhet i ord
som smakar gott
och med en himmelsk doft
förför mitt sinne
med kärlek
och oskuldsfulla ord
Underbart!
2016-03-17

  Blåbäret
detta är ögonkontakt som sätter spår
igenom allt intill det närmaste
så visar kärleken sig...sååå tjusigt
2011-05-09

  Ninananonia VIP
Vackert!
2011-05-03

  sockerspöket
Åh så vacker! Så svävande och tindrande, med en härlig känsla av skönhet som dröjer sig kvar länge
2011-05-02

  Anira
Du.....skriver alltid sååååååååå bra....Tack än en gång ..bra i från början till slut...as always
2011-05-02

  Sofhia Wirström
fin, rörande
2011-05-02

    ej medlem längre
Innerligt och mjukt, texter liksom vaggar mig lugn. Fint.
2011-05-02

  Junitvillingen
Fantastisk poesi!!..."viskade vi ut själavintern"...vilken djupsinnig textrad, bland det finaste jag läst. Bokmärke - det mest glittriga!!:-)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson