Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetagets blinkning kärleksnatt

Nära dvala, din ruin felat hjärta tryter elden7 natt sann




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-02 01:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
7 får mig att fundera
är det istället för sex?
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth