Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohuslän - under dessa omständigheter - Är Du FAST

 

 

Bohuslän med kusten

stärker levnadslusten

sitta sena kvällen

på varma, släta hällen.

Dock allra bäst är

när solen uti Väster

sig sakta sänker

speglande och blänker

med romantisk glöd

vackert röd

inför sommarnatten

i Skagerack salta vatten.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 10:05

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert skrivit !!
Mm..älskade bohuslän...var där mycket som barn..på husvagnssemester..o även nån gång som vuxen..på Orust..
2011-05-02

  lodjuret/seglare VIP
Jag tror dig!
Men om det där berget verkligen
funnits att sitta och meta silver ifrån
då hade folk nog mye hellre
suttit i den mer mossgröna rabatten
än vilat stjärten mot hällen
spanandes uti solglittrande vatten
inväntandes brisen i kvällen.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson