Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet Kärl.

formas av tidens hårda tid.

Formas av händer som ser det brustna.

Formas om igen där ett enkelt

Brustet kärl,

Blir hel igen.

Men, jag är ihålig,


Fyll mig så det flödar över!




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-05-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan