Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frontlinjen

Natten gryr dagen flyr

Demoner jagar mig


Stegen nalkas min dörr


Snart nästan panik.

Jag springer andfådd mot frontlinjen.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 22:54



Bookmark and Share


  Trazan
Ja, det finns alltid en utväg.
Man måste bara hitta löftesnyckeln till dörren.
2012-04-04

  Junitvillingen
Ångestladdat och gripande. Rädslan vibrerar i orden. Och jag berörs, påverkas...finns det en väg ut?
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan