Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor på dammen i Safa park, Dubai.




Köksmeditation

Har ätit färdigt fisken
Nu är det dags för disken

Medan vattnet stänker
Står jag där och tänker

På ingenting, och allt
Och att vattnet ej är kallt

Rent i köket och i skallen
Lika bra i båda fallen

Nynnar på en inre sång
Blir faktiskt glad på samma gång

Att diska är att meditera
Jag borde diska lite mera

 

Inspirerad av Minkki: "Visst är det märkligt?"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1299301




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-03 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-06

  anits VIP
Ja, diska kan vara bra många gånger...........
2011-05-04

    ADI Nehlin
underbart fyndig..brukar meditera när jag dammsuger..
2011-05-03

    ej medlem längre
Tänk så bra det är att diska . . .
2011-05-03

    ej medlem längre
Hade just läst och glatts åt Minkkis lilla vattenbetraktelse. Så hamnade jag här hos dig. Och börjar nästan sörja att diskbänken är alldeles tom och blank. ;-)
2011-05-03

  Minkki VIP
Just så är det, vackert vaket rimmat därtill!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)