Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln min

Hur ska jag kunna gå den långa mörka vägen ensam
När jag vet att du går några meter ifrån
Du väljer den lätta vägen
Vägen där du inte kämpar för mig

Du försvinner kvickt, utan att vända dig om
Det enda jag kan se är din långa mörka silhuett

Kvar står jag med ett hjärta som skriker efter dig
Det hörs inget
Det är bara jag som hör mitt hjärtas rop




Fri vers av Valdy
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdy