Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa kring het gröt



Du vill men du vill inte
Jag vill men vill inte om du inte vill


Du vill ha men du vill inte ha
Jag vill ha men jag vill inte ha om du inte vill ha


Du vill ha hälften men inte den andra halvan
Jag vill ha hela, men jag vill inte ha hela om du bara vill ha halva


Du vill men en del av dig vill gå
Jag vill men inte med någon som vill gå


Du vill älska men älskar du
Jag vill älska men kan inte älska någon som inte kan älska


Jag har valt att älska mig mer än dig




Fri vers av Valdy
Läst 263 gånger
Publicerad 2013-06-26 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdy