Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets smärta


Så blev det tyst och svart
Ensam måste jag ta mig upp för brunnens råa väggar
Orkar inte en gång till
Vill släppa taget
Falla

Snälla dra mig upp
Låt mig få vila på din styrka
Ge mig lite av dig, så jag kan orka lite till

Nej lämna mig i djupet
Gör det på riktigt denna gång
Så jag slipper rasa ner igen
För de gör så ont




Fri vers av Valdy
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-18 19:28



Bookmark and Share


    kivu
Fångar det dubbla i smärtan, hoppet och kanske ångesten.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Valdy