Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Admire's lucky day...


Love and dream

Shining like sun
Brightening in heart
like love
Smells like rose
Look like green valley
Deep like ocean
Motion like wave
High like mountain
Open like sky
Why?
Because she is mine
Not in my real
But
in my dream




Fri vers av reza.hb
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-04 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb