Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Music:/ The Archies - Sugar, honey honey


Hi honey

Honey

my first meal

honey

cheese

wheat bread

black coffee

Thank you

the taste

heavenly sweet

like my dream

like a first kiss

every morning

to the next

I'll wonder

how do you taste




Fri vers av reza.hb
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-04 09:12



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vilken finurlig och trevlig dikt du skrivit.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb