Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självkritik,,,,,,,Musik :/John Lennon :Imagine


Om alla vore som jag

 

Om

alla vore

som

jag

Om

alla tänkte

som

jag

hade

jag

bara

ett problem

ta itu med

bara

jag

mig själv




Fri vers av reza.hb
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-18 18:43



Bookmark and Share


  Tricia Johansson
Intressant tanke. Bra fångat också!
2013-10-30

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-10-22

  Fem hjärtan VIP
Du fångade känslan med bara några få ord.
Visst skulle det vara enklare..:)
2013-10-18

  axveronika
Hmm, ja eller hur? Kort, koncis, på pricken
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb