Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik:/ R.E.M. Drive


En bild utan ram

 

En

kärlek

En

kick

En

kyss

En

kram

En

bild

utan ram

En

jakt

utan gevär

En

blick

som pil

 




Fri vers av reza.hb
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 20:16



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Gillar den här nyskapande dikten.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb