Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coffee Cup

Du vita
med svart
mörka rost

som fyller
min mun

varmt

bränner

ibland

snälla
gå bort

Du vita
utan svarta




Övriga genrer av RosieLoveHeart
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 20:12



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Vackert! Du drar in mig i dina ord!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart