Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shazzrah

vätska som bringade yrsel
flödade mer inför mitt svaga sinne

jag tar det om jag bara får
du delade på munnen blottade din tandrad
med ivrigt bedjande ögon

svepet i kroppen den bittra smaken
av det jag lovat mig bort till

lede dig genom dina rum fram till där vi var
nära från första början

mina läppar tryckta mot dina med tungan ivrigt forskade
precis så som jag tror du gillar

utan sans smakade jag frukten inför deras ögon
allt för retningens skull

fingrar styrde med makt över dig. som jag gjorde dig
vacker

så verkligt det kändes , vätskelösa sans
bara för dina ögon

nu frågar du alltid först om mig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 495 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-12 02:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint skrivet!
2012-11-14

  Larra
yes me like!
2012-11-14

  RosieLoveHeart
Tack :)
2012-10-10

  Lorenzolars
Stark och verkligen bra
2012-01-04

    ej medlem längre
Mycket sensuellt!
Och GodJul!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart