Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmälning

Vill allt med dig
bära namnet som du bär

Knyta hymens band
från livmodern ut till din hand

bära delar av dig och mig
fram till den dag gud ser på mig

du behöver inte fjättra mig vid ditt liv
jag är din utan slut av min fria vilja

för jag vill allt med dig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 22:14



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
Tack :)
2012-10-10

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig dikt!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart