Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt


snart försvinner man från raden
ditt andra texter går
men man hoppas innerligt att nån ska läsa dom ändå




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart