Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnlighet

vidrör
sötman av min barm

kyss mitt lustfyllda bröst
ivrig väntan på tungans törst

smäktar trägen
inför din
hårda lem




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 495 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-09 23:28



Bookmark and Share


  Lorenzolars
mmmmmmmmm känsla bra samkfullt intensivt retande applåder för denna
2012-01-04

    Johnjohn
Oj underbar sötma *applåd
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart