Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
loving someone and nobody dare to talk about.....


I'm trapped

It seems
Everything stopped running
Except my heart beating faster
It seems
I am trapped
It seems nowhere to hide
It seems it isn't me
It seems
I am scared
and
you are shy




Fri vers av reza.hb
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb